Rapha rides Amsterdam 2017

Van 2 t/m 4 juni komt Rapha Rides naar Amsterdam

In het eerste weekend van Juni van 2 t/m 4 juni wordt het Rapha Rides georganiseerd in Amsterdam. Een weekend vol met fietsritten, clinics, feestjes en presentaties in en rondom het Rapha Clubhouse.

Er is genoeg te doen. Je kan bijvoorbeeld op vrijdagochtend om 6uur al aanhaken voor een 50km morning bikeride. En op vrijdagmiddag rond 2uur luister je bij een presentatie van Team Sky chefkok Henrik Horre hoe je, jezelf rijklaar kan maken in de keuken. Daarna haak je natuurlijk aan bij de 40km Vrimibo bike ride met biertjes bij de finish.

Rapha rides Amsterdam 2017

En dat was het alleen al op vrijdag. Voor de rest van het weekend zijn er onder aanvoering van geselecteerde lokale fietsers een aantal Rapha Clubhouse ritten. Deze zijn toegankelijk voor fietsers van alle disciplines en niveaus. Je hebt korte rondjes in en rond de stad, tot ‘Transfer Rides’ of voor de echt meer micro-adventue types zelfs een rit + overnachting.

Verder er zijn ook verschillende profs die workshops geven en deen de eeuwige strijd tussen oud en modern wordt besproken, moet je nu voor staal of voor een carbon fiets gaan. Kortom een weekend vol met redenen om op de fiets naar Rapha Rides Amsterdam te komen.

Zie hier het volledige programma: http://pages.rapha.cc/nl/rides/amsterdam

Disclaimer: Door Rapha ben ik gevraagd om dit bericht met jullie te delen, ik krijg hier niets voor maar vind het wel interesant genoeg om met jullie te delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *