Hardlopen en daarna speciaal bier drinken doe je met de Mikkeller Running Club Amsterdam

Het is vrijdag 17.00uur en ik pak mijn spullen op kantoor want ik moet haasten. Vandaag is de 1ste Mikkeller Running Club Amsterdam. De wat? Een soort van running meeting voor hardlopers met een speciaal bier drank probleem. Of noem het een speciaal bier drank passie.

De Mikkeller running club is bedacht door Mikkel BorgBjergsø uit Denemarken. Hij is zelf een hardloper en vervent bierdrinker en dan zorgde ook voor zijn eigen bier het Mikkeller Beer. De club is wereldwijf populair en sinds kort is er ook een nederlandse variant.

In Amsterdam is het elke maand een rondje van 5 of 10km lopen. Gestart wordt er vanuit het Delirium Café welke je vind op de Piet Heinkade. En het eerste biertje krijg je van Delerium, daarna kan je speciaal bier kaart gaan uitspelen.

Als je er een keer bij wilt zijn in Amsterdam dan kan je je op facebook aanmelden https://www.facebook.com/pg/mikkellerrunningclub/events.

Ook verschenen in het parool: http://www.parool.nl/stadsgids/hardloopclub-voor-bierliefhebbers-ook-in-amsterdam~a4459097/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *