Trails in motion 4 - 2017

Trails in Motion Film festival 2017 in Nederland

Het Trails in Motion Film festival is er weer. Een avond vol met trailrun & adventure videos.  De trailer ziet er weer top uit!

Dit jaar kan je de films niet in Amsterdam maar in Zoetermeer gaan bekijken bij de Mudsweattrails store. Je kunt je hier op facebook aanmelden en je kan zelfs aanschuiven voor een bordje eten. Alle info hier over vind je in het facebook event.

Wil je meer in detail weten welke films er dit jaar draaien, kijk dan op de officiële Trails in Motion festival 2017 website naar de films die ze geselecteerd hebben.

Naast dat je er een paar films kunt bekijken kan je ook Ian Corless ontmoeten. Gaat er niet meteen belletje rinkelen bij zijn naam dan ken je misschien de podcast Talk Ultra. Naast het maken van een podcast met trail- en ultrarunning reports en interviews met topatleten, is hij ook een sportfotograaf. Hij is dan ook bij de meeste skyrunning events aanwezig.

Hij is uitgenodigd als special guest en zal vertellen over zijn nieuwe boek Running Beyond wat vol staat met mooie foto’s, verslagen en routes van trails. Je kan hier een quick preview bekijken van het boek. Ik ga denk maar een vervroegd verjaardagscadeau voor mezelf halen.

Ik ga sowieso naar het Trails in Motion event dus misschien zie ik je dan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *